PTT 1. Lig’in 28. haftasında evimizde Kayseri Erciyesspor‘u ağırlayacağız. Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda Yeni Malatyaspor’a Sedat Ağçay’ın 79. dakikada attığı golle 1-0 mağlup olup, Balıkesir’e eli boş dönen Balıkesirspor‘umuz haftayı 39 puanla 7. sırada tamamlamıştı.
Reha Erginer göreve geldikten sonra ilk deplasmanına çıkan takımımız 2 haftadan sonra tekrar mağlup olmuş oldu.
Ligin ilk devresinde Kayseri Kadir Has stadında oynanan karşılaşmada eski oyuncumuz Muğdat Çelik’in 52. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılmayı başarmış ve 3 puanı almıştık.
2014-2015 sezonunda Süper Lig’den küme düşüp bizimle aynı kaderi paylaşan Kayseri Erciyesspor’da bu sezon da işler pek yolunda gitmiyor. Erciyesspor şu anda 26 puanla 15. Sırada yer alırken düşme hattında bulunan Denizlispor’un 1 puan üzerinde bulunuyor.
Yeni Malatyaspor maçında sarı kart gören oyuncumuz İlhan Eker kart cezalısı olarak bu hafta forma giyemeyecek.
9 Nisan Cumartesi saat 16.00’da Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Eskişehir Bölgesi hakemlerinden Oktay Taş yönetecek. Play-off için, Süper Lig için saldır Balkes’im!
Balıkesirspor'umuzu hakkında en son gelişmeleri aynı zamanda Facebook ve Twitter hesaplarımız üzerinden de takip edebilirsiniz.