Balıkesirspor’umuz, ezeli rakibimiz Bandırmaspor’da sol kanatta görev yapan Mehmet Boztepe ile 2 yıllık sözleşmeye imzaladı.
Ante Erceg‘in takımımızdan ayrılması üzerine sol kanat arayaşına giren Balıkesirspor‘umuz, eski hocamız İsmail Ertekin‘nin Bandırmaspor‘unda oynayan 28 yaşındaki Almanya doğumlu Sol Kanat oyuncu Mehmet Boztepe‘yi transfer ederek istediğini bulmuş oldu. 2015/2016 Sezonunda, Bandırmaspor ile Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup, Play-Off ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 farklı kulvarda mücadele eden Mehmet Boztepe, 40 maçta görev yaptı ve sahada 2583 dakika kaldı. Ligde ise 34 maçın 30’unda görev alan ve 8 gol atan Boztepe, %88’lik bir istikrar gösterdi ve yer almadığı 4 maçın 3’ünü yedek kulübesinde 1’in de sarı kart cezalı olarak geçirdi.
Balıkesirspor‘umuza, yeni katılan oyuncumuz Mehmet Boztepe‘ye hayırlı olsun diyerek, başarılı bir sezon geçirmesini dileriz.
Balkesler.com Değerlendirmesi: 8/10.
Balıkesirspor'umuzu hakkında en son gelişmeleri aynı zamanda Facebook ve Twitter hesaplarımız üzerinden de takip edebilirsiniz.