Balıkesirspor’umuzun, yeni teknik direktörü Manisaspor’dan tanıdığımız Kemal Özdeş oldu.
İsmail Ertekin hocamızın istifasından sonra boşalan teknik direktörlük koltuğuna Kemal Özdeş getirildi. Bugün itibariyle resmi web sitemiz üzerinden açıklanan duyuruda, Kemal Özdeş ile anlaşıldığı ve yarın Ali Hikmet Paşa Tesisleri‘mizde düzenlenecek olan imza töreniyle işin resmiyete döküleceği öğrenirken; Özdeş’in teknik ekibinde Galatasaray‘ın eski kalecisi Hayrettin Demirbaş ile Murat Duman, İsmail Özünal ve Serkan Afacan yer alacağı belirtildi.
44 yaşında olan Özdeş, hatırlayacağınız üzere, 2014/2015 sezonu öncesinde Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile anlaşmış fakat kısa bir süre sonra başkan İlhan Cavcav ile transfer konusunda ters düşmesi nedeniyle Gençlerbirliği‘nden resmi maç oynamadan ayrılmak zorunda kalmıştı.
Balıkesirspor'umuzu hakkında en son gelişmeleri aynı zamanda Facebook ve Twitter hesaplarımız üzerinden de takip edebilirsiniz.